gents gebak abel logo

Geschiedenis

Kermisfrituur sinds 1928

Het verhaal van Gents Gebak Abel start in 1928, toen de overgrootouders van de huidige uitbaters met hun kermisfrituur ‘Meirisonne’ zo goed als elke kermis in Limburg aandeden.

Begin jaren negentig namen meneer en mevrouw Trehout het kraam over en verlegden ze hun focus naar Oost-Vlaanderen. Intussen toeren ze al meer dan dertig jaar rond op allerhande kermissen.

Vandaag staat de vierde generatie foorkramers aan het hoofd van ons familiebedrijf. Van februari tot en met november bereiden wij voor u tal van lekkers, waaronder verse oliebollen, knapperige frietjes en rijkelijke hamburgers. De passie voor het kermisleven proeft u ongetwijfeld bij elke hap!

Meer weten over onze geschiedenis?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!

O.a. in Gent, Ninove & Wetteren

Vaste evenementen waarop wij aanwezig zijn, zijn o.a. de Halfvastenfoor op het Sint-Pietersplein in Gent, de Carnavalsfoor in Ninove en de Septemberkermis in Wetteren. Loopt het water u al in de mond? Onze gerechten vormen dé basis voor een onvergetelijk dagje plezier op de kermis. Naar aloude recepten bereiden we ze standaard dagvers.

Heeft u bakken ervaring als friturist en zou u graag ons team komen versterken? Stuur ons dan gerust een bericht en wie weet helpt u binnenkort onze zaak wel draaiende te houden. Wij hopen snel van u te horen.

Kermisfrituur sinds